Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Må vi køre ind og sætte af?

Hjemmeværnet indsat ved Melodi Grand prix i Aalborg.

Under indsættelsen af Politi-Hjemmeværnskompagni Aalborg nord blæste der en meget kold vind, så det varme tøj var fundet frem, og halstørklæder og kraver var trukket godt op om ørene.

08-02-2015
23 Hjemmeværnsfolk fra Politi Hjemmeværnskompagni Aalborg Nord og Himmerland stod lørdag eftermiddag og aften for trafikreguleringen ved Melodi Grandprixet i Gigantium ved Aalborg. Alt i mens et feststemt publikum strømmede til en glad og underholdene aften, kæmpede Hjemmeværnsfolkene med den stride og meget kolde vind.
Kompagniet havde gjort meget for at få personel til at stille, selv personel fra reserven var mødt op for at være med. Inge er fra reserven og som hun sagde, Lars sender en sms når der er noget i kompagniet, og kan jeg, så tager jeg med. På spørgsmålet om hvorfor hun så ikke melder sig som aktiv igen siger hun, at presset er for stort i forhold til, hvad hun vil deltage i samt har tid til, derfor er det fint for mig at stå i reserven og kan deltage når muligheden er der.
Trods den stride og kolde vind, som lidt varm kakao hjalp på, blev opgaven løst uden de store problemer.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring