Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Koncert på Nationalmuseet

Nye medlemmer af Musikkorps Nordjylland til koncert i København 

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjyllands  Musikkorps havde tre nye medlemmer med til koncerten på Kastellet og Nationalmuseet  i Weekenden

05-11-2014
Kastellet i København fyldte i denne weekend 350 år. I den anledning var Musikkorpset fra Nordjylland igen blevet inviteret med for at spille for de mange gæster.
For tre af deltagerne fra Nordjylland var det en speciel weekend. Det var første gang, at de skulle spille en koncert sammen med korpset.
 
Carina B. Engan er i forbindelse med en flytning til Nordjylland blevet overført fra Hjemmeværnets Musikkorps Østjylland i august måned. Hun fortæller: ”Jeg er faldet godt til i musikkorpset, da alle er søde og i mødekommende og jeg kendte en hel del i forvejen. Det har været en god tur til København med gode koncerter og godt kammeratskab. Det gode ved koncerterne skyldes repertoiret samt at det gik godt”.
  Carina Engan med sin baryton
 
 
Nyt repertoire
De to andre nye musikere spiller begge i Hjørring Brass Band, men har valgt at få yderligere udfordringer ved at melde sig ind i Hjemmeværnets musikkorps.
  
Joachim Bräunlich Ove udtaler: ” Der manglede en musiker, der kunne spille på tuba til turen til København. Efter lidt overvejelser valgte jeg at melde mig ind, således at jeg nu spiller i to musikkorps. Turen til København har været hyggelig og sjov. De øvrige i kompagniet er virkelig gode til at tage i mod nye medlemmer. Og så er repertoiret noget godt musik, som jeg kan lide at spille. Jeg ser frem til at lære nogle nye musiknumre og være sammen med de andre musikere”.  
Joachim Ove spiller på tuba
 
   

 Anne-Mette Hessel på sin trombone
 
Det sidste nye medlem i underafdelingen er Anne-Mette Hessel, der har været med i musikkorpset siden september måned. ”Jeg har valgt at blive medlem af musikkorpset for at komme til at spille noget mere. Weekendens koncerter har været gode i det programmet har været afvekslende og hyggelig musik og så har der været et godt socialt samvær.
 

 

   
Over 100 gæster på Nationalmuseet valgte at høre koncerten. To af gæsterne kom helt fra Bindslev  og valgte at høre hele koncerten selvom de ikke havde kendskab til den før de så musikerne.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring