Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Huller i hullerne

Bunkerfolk, nærkamp og enhedskydning er nogle af emnerne i lørdagens Borris-avis.

25-10-2014

 

hul-i-hullerne.png
 

 

Bunkerfolk

Nicolaj Wahlgren og Niels Christian Kalstrup har fået tjansen med at åbne for bunkeren med krudt og kugler.

De er begge stået meget tidlig op for at banelederne kan afhente deres behov for ammunition og sprængstof.

Bunkeren er aflåst og bevogtet med alarmer m.m., når der er noget i den. Sådan en alarm er absolut ikke lydløs, når døren åbnes inden den sidste føler er slået fra ;-)

Ammunition og tilbehør blev kørt til Borrislejren fredag.  Indenfor i bunkeren er grejet sorteret og lagt frem på paller.

2.JPGDer er en palle ”gode sager” til hver bane. Det der ligger på pallerne blev bestilt, da Borris skydningen blev arrangeret for over et år siden. Bestillingessedlerne ligner groft sagt en bestilling af smørrebrød. Kryds af ud for type og så skriv antal på. Så er du næsten klar. Husk dog lige, at dem der står og udleverer tingene, også er mennesker af den frivillige slags.

 Søndag efter endt skydning er de parate igen til at tage imod de ting der ikke er blevet brugt ude på banerne. De pakker det hele ned og kører det til Distriktet.

Læs mere om enhedsskydningen i Borris-lejren bag login

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring