Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster

​​​​
Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster er en militær organisation med fokus på militære færdigheder.
 
Distriktet består af 8 områdekompagnier med speciale i bevogtning, 3 politikompagnier der er specielt uddannede til at støtte politiet, et infanterikompagni der er særligt uddannet, et stabskompagni der støtter distriktet, et virksomhedskompagni og 2 musikkompagnier.
 
Vi dækker samme geografiske område som Sydsjælland og Lolland-Falster politikreds.
Distriktet er en del af Landsdelsregion øst.
Hærhjemmeværnets frivillige soldater er særligt uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.
 
Vi er designet til at støtte Totalforsvaret ved ekstremt vejrlig herunder kraftigt stormvejr, større ulykker herunder miljø, og til at afbøde følgevirkninger af eventuelle terrorangreb. Vi støtter ved trafikregulering-, overvågnings- og bevogtningsopgaver.
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
 
Hvis du ønsker at vide mere og evt. blive frivillig - tryk her: Frivillig i hjv

​​​​​​​​​​​


 

 


 Enhedsoversigt

 Nyheder til dig

 OE Google Maps

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring