Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Bær din uniform med stolthed på Uniform på jobbet-dagen

Alle Forsvarets mange tusinde reservister og frivillige udgør en særdeles vigtig brik i arbejdet for Danmarks sikkerhed. Onsdag den 27. september hylder vi dem på den første Uniform på jobbet-dag i Danmark.

15-09-2023

​​

Onsdag den 27. september er der premiere på Uniform på jobbet-dagen i Danmark. Den dag kan alle frivillige og reservister i Hjemmeværnet, Forsvaret, Kystredningstjenesten og Beredskabsstyrelsen tage på job eller studiested i uniform, hvis arbejdspladsen eller studiestedet siger ja til det.

Initiativet til dagen kommer fra forsvarsminister Troels Lund Poulsen og har bred opbakning fra forsvarets top, inklusive Hjemmeværnsledelsen, der opfordrer alle frivillige soldater og reservister til at møde op i uniform på dagen. Det vil være med til at synliggøre og hylde den kæmpe store og uvurderlige indsats, som Danmarks Reservestyrke samlet set yder for dansk forsvar og beredskab året rundt.
 

Du kan læse meget mere om Uniform på jobbet-dagen på:


Gode råd om dagen
​Det er vigtigt at understrege​​​​​​, at alle arbejdspladser - det gælder både private og offentlige - kan deltage i Uniform på jobbet-dagen. Det er arbejdspladserne og studiestederne selv, der afgør om de vil bakke op om dagen, men allerede nu er der mange virksomheder over hele landet, som støtter op om Uniform på jobbet-dagen.

Hvis du har behov for støtte til at tage snakken med din arbejdsplads om Uniform på jobbet-dagen, så er der hjælp at hente. InterForce har samlet en række gode råd til, hvordan du tager denne dialog. 

Vi har samlet de gode råd og fakta bag login:
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring