Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Tyskerne tibage i lufthavnen for en kort stund.

Military Display Day

Dagen igennem deltog Hjemmeværnseskadrille 240 i dette års Military Display Day.

03-05-2015

​En ny tradition er opstået, nemlig den netop overstået Military Display Day i Hans Christian Andersen Airport i Odense.

Og naturligvis deltog Hjemmeværnseskadrille 240 (HVE 240) også denne gang med 3 forskellige stande. Soldater fra HVE 240 havde etableret adgangskontrolpost (AKP), carsearch og info-stand med det formål, at orientere omkring Flyverhjemmeværnets (FHV) og ikke mindst HVE 240 opgaver - hvor netop Hans Christian Andersen Airport er en af dem.

Allerede fra morgenstunden var der travlhed på lufthavnsområde, og de forskelle retningslinier blev givet efter en kyndig plan. Som altid deltager der mange forskellige militær foreninger, og alle havde fået udpeget en bestemt plads.

Denne gang valgte HVE 240, at samarbejde med et kompagni fra Hærhjemmeværnet således, at kompagniet deltog i vores AKP. Dette gav foruden sjov og god stemning - også mulighed for lidt udveksling omkring metoder.

I kraft af de mange besøgende denne dag, så var et af målene nu også at skaffe flere nye medlemer. Og på baggrund af soldaternes fantastiske arbejde dagen igennem, så fik vore rekrutteringsofficer rigligt at se til. Og skulle du nu være én af dem der ikke lige nåede vores info-stand, så er du velkommen til at kontakte os. Kontakt dataer finder du øverst i menuen på denne side.

Det var nu ikke fordi, at det var svært at finde publikum, men publikum deltog aktivt i carsearch på vores nye køretøj. Med spejle og lidt vejledning lykkedes det da også for mange, at finde de fleste "bomber" på køretøjet.

Ud over "tyske" soldater, HVE 240 soldater, så var der ligeledes "amerikanske" soldater der dagen igennem bragter os igennem historien.Fakta

Var du én af dem der ikke lige fik mødt os, så er du velkommen til at ringe til os på 91 33 24 01 mhp. en orienteringsamtale.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring