Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

HVE265 - vil du være med?

Hjemmeværnscenter Randers, Randers Kasserne

Hvem er vi i Flyverhjemmeværnseskadrille 265 Hvidsten og hvad vil vi med eskadrillen?

Eskadrille 265 Hvidsten' målsætningen er ganske enkelt. 

Vi skal efter bedste evne støtte Flyvevåbnet og det øvrige samfund med en troværdig indsats.
Et ord er et ord og vi holder det, vi lover.

Det betyder derfor, at vi skal have et højt uddannelsesniveau i eskadrillen og være i stand til at følge med udviklingen.
Vi vil ikke fortabe os i fortiden men se fremefter og tilpasse os tiden og de opgaver der under evig forandring bliver os pålagt. Mange af vores opgaver afhænger af hvad vores moderværn, Flyvevåbnet ønsker, vi skal løse for dem.

Derfor kan vi også altid bruge nye frivillige medlemmer, der ønsker at yde en aktiv indsats for at beskytte de danske lufthavne og flyvestationer.

 
Vores Eskadrille 265 Hvidsten har ialt ca. 180 medlemmer, dækker et stort område der strækker sig fra Hobro til Hadsund i nord til Hammel og Hadsten i syd - fra Bjerringbro i vest til Auning og Hornslet i øst.
​ 
​Her ser du det område HVE265 cirka dækker, men vi har soldater der bor længere væk.

Vi har vores primære mødested på Hjemmeværnscenter Randers, men har også lokaler midt på djursland hvor den ene af vores delinger holder til. 

Her kan du læse mere om delingerne​
    


 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring