Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnseskadrille 265 Hvidsten

 
Hjemmeværnseskadrille 265
Nye medlemmer er altid velkomne
 
Eskadrille 265 Hvidsten har i ​alt ca. 10​0 medlemmer, dækker et område fra Hobro til Hadsund i nord til Hammel og Hadsten i syd - fra Bjerringbro i vest til Auning og Hornslet i øst

 
Eskadrille 265 Hvidsten kan altid bruge nye frivillige medlemmer, der ønsker at yde en aktiv indsats for at beskytte de danske lufthavne og flyvestationer.

Lige nu søger eskadrillen bl.a. efter nye medlemmer der kunne tænke sig at blive:

Bevogtningsassistenter til bevogtning af vores flyvestationer.
Stabshjælpere til kommandogruppe.
Signalfolk til kommandogruppen.
Medlemmer til Bevogtnings delingen.
Medlemmer til Forsynings gruppe.
Medlemmer til Signal gruppe.
 

Men der er også mange af andre opgaver/pladser hvor vi kan bruge flere medlemmer.

Hvis du gerne vil vide mere om Eskadrille 265 Hvidsten og/eller Flyverhjemmeværnet, så kontakt Eskadrillechefen eller vores rekruteringsofficer (se under kontakt​).
 
 ​
Her ser du det område HVE265 cirka dækker, men vi har soldater der bor længere væk.
 
Flyverhjemmeværnet
Flyverhjemmeværnet er en særligt specialiseret del af Hjemmeværnet, som først og fremmest har til opgave at støtte Flyvevåbnet med at bevogte og sikre de danske flyvestationer.

 
Flyverhjemmeværnet har også aftaler med civile lufthavne om hjælp i krisesituationer og støtter ligeledes andre myndigheder, som fx politiet, ved eftersøgninger og naturkatastrofer.

 
Flyverhjemmeværnet er organiseret i eskadriller, som er fordelt rundt omkring i Danmark. Eskadrillerne er tilknyttet en lokal militær flyvestation eller civil lufthavn, men Flyverhjemmeværnets frivillige kan sendes ud til opgaver i hele landet, når der er brug for det.
 
 
Bliv frivillig
Flyverhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar, fly og flyvning og et ønske om at gøre en forskel.

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring