Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Intet nyt er godt nyt

”Ingen aktuelle nyheder” står der på hjemmesiden! Nå ja, så laver de nok ikke noget! Eller gør de?

Ja, lige nu er forberedelse til messe på Gl. Estrup i fuld gang.

24-04-2017
Af rekrutteringsofficer Kirsten Jul
Flyverhjemmeværnets medlemmer er frivillige fra alle samfundslag. I perioder med tilsyneladende manglende aktivitet er vores medlemmer ligesom alle andre i det danske samfund enten på arbejde, passer familien, haven og dyrene, sygemeldte eller på anden vis optaget af gøremål, der ikke lige drejer sig om flyverhjemmeværnet.
Nogle gange er der tomt på hjemmesiden, fordi hjemmeværnsmedlemmerne er ved at forberede næste store eskadrilleaktivitet. Der skal laves bestillingssedler, der skal udarbejdes foldere, der skal arbejdes med telefonlister, der skal mailes til medlemmerne eller der er uddannelsesweekend, skydning og træning.
”Ingen aktuelle nyheder” betyder altså også, at vi laver noget bag kulisserne. Ligesom alle I andre.
Forårets store messer kræver lang tids forberedelse. Mange frivillige skal indkaldes, tage fri fra arbejde og sættes igang med opbygning af stande, pasning og nedtagning, vagtplaner, forsyninger mmm. Kommer det bag på nogen af jer? Nej vel. Husk at besøge os på Gl. Estrup messen og tag en snak. Vores frivillige medlemmers belønning for alt det store arbejde er en god snak med alle jer, der er positivt indstillet over for Flyverhjemmeværnet. Måske kunne I også tænke jer at blive medlemmer hos Hjemmeværnseskadrille 275?
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring