Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Julen 2021 - Glædelig jul og godt nytår.

2021 har været et spændende år og heldigvis et år der, til trods for at Corona har været passager, har betydet meget.

21-12-2021


Desværre er smittetallene her før jul så høje, at det er meget bekymrende og Marinehjemmeværnet har besluttet at vi igen er i fase 4 som betyder, at der ikke kan afholdes sociale arrangementer.​


Heldigvis kunne vi, inden denne melding, afholde vores julemøde. Det var en stor fornøjelse at møde de fremmødte og vi havde en utrolig hyggelig aften, stadigvæk under hensyntagen til at vi skal passe på.

 

Trods de begrænsninger der har været, har 2021 været et år med mange spændende aktiviteter. Jfr. AKOS har flotillen gennemført 275 aktiviteter, samt en lang række af individuelle aktiviteter som uddannelse og møder i forskellige regi, det anser jeg som et meget fint resultat.

 

Samlet set anser jeg fortsat flotillen som robust og med den positive tilgang i alle har, er det en fornøjelse. I forbindelse med årets operative inspektion var det netop det som særligt blev bemærket – en høj faglighed, lyst til at løse opgaverne og det blev gjort med godt humør.

 

Jeg vil gerne takke alle for den helt fantastiske indsats i hver især har præsteret i flotillen, til trods for begrænsningerne som Corona har givet og fortsat giver.

 

Jeg ser frem til et 2022 med mange spændende aktiviteter og vi kan forudse mange krævende udfordringer til flotillen som helhed. Det er vi klar til og jeg glæder mig til at vi igen mødes til aktiviteter i flotillen i 2022.

 

Jeg vil ønske alle i flotillen, og jeres nærmeste, en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

Pas godt på jer selv og hinanden J

 

Claus Friis

FH HVF 366

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring