Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Flotillesommerfest

Vi har planlagt at vi mødes kl. 12:30 og som sommerfestspise har vi arrangeret at der vil være grillpølser til alle

28-06-2023

Der har gennem flere år været ønske fra mange om, at vi mødes i en uformel (alle i civil påklædning) ramme til en sommerfest. Flotillen vil derfor gerne invitere alle til en sommerfest i flotillens lokaler lørdag den 5. august.

Ud over forplejning vil støtteforeningen arrangere årets flotillemesterskaber i atypiske sportsgrene; det bliver helt sikkert sjovt. Der vil være individuelle konkurrencer hvor der findes en disciplinmester og bedste i flest discipliner vil blive flotillemester - måske vil der endda være en lille præmie.


svn froe_2_jpg.jpg

Spisning og konkurrencerne vil være åben fra 13:00 – 15:00. Kl. ca. 15:30 vil vinderne og flotillemestrene blive udråbt.

Fra 15:30 til 17:00 vil der være mulighed for almindelig hygge i flotillelokalerne.

svn ok_jpg.jpg


Arrangementet er gratis for alle medlemmer i flotillen og for pårørende vil prisen være 50 kr. (Reglerne i Hjemmeværnet gør at vi selv skal betale for ikke medlemmer). Børn under 12 år er gratis.


tasty-fried-sausages-traditional-german-food.jpg

For at være sikker på opbakning til arrangementet skal vi have din tilmelding (tilmelding af pårørende og børn i kommentarfeltet på din tilmelding) via hjv.dk senest den 19. juli – husk dette da det vil være beslutningsgrundlaget for, om vi skal gennemføre - og vi er nød til at aflyse hvis der ikke er opbakning.


svn mg_jpg.jpg

Vi håber du og dine pårørende vil bakke op og deltage i flotillesommerfesten og måske kan det blive en tilbagevendende begivenhed – en uformel fest med hygge i hinandens selskab.


Vel mødt og husk tilmelding inden den 19. juli.​​ på AKOS​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring