Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto: Ole Hanson / Patruljetjeneste

Den årlige gruppekonkurrence

Der blev konkurreret i høj solskin

08-04-2019

Lørdag den 6 april 2019, var vores kompagniet endnu engang sammen med vores samarbejdskompagni fra Midtfyn i kæmpe om titlen som Faaborg-Midtfyn kommunes bedste hjemmeværnsgruppe. Det er en tilbagevendende begivenhed i samarbejder med vores nabokompagni. Denne gang blev arrangementet afholdt ved skydebanen lige ude for Aborg på Vestfyn, hvor der er perfekte forhold til at lave forskellige aktiviteter, samtidig med, at man på skydebanen ikke skal tage hensyn til skibstrafik, som vi normalt skal på Bøjden Skydebane.  Igennem dagen var grupperne på momenter, som omhandlende blandt andet:

Skydning på forskellige måder

Afsøgning af både område og bygning

Bevogtning med adgangskontrolpost

Patrulje, med observation og signaltjeneste  

Førstehjælpskendskab med opgaver omkring sygehjælpertasken, spørgsmål i førstehjælp og førstehjælp på kamppladsen

                                                                                             Foto: Ole Hanson / Carsearch

Den ene gruppe som deltog fra vores kompagni, havde deres hund Kasan med, han arbejdede med stor iver og dygtighed. Han er altid med, når der er en aktivitet og gruppen har stor gavn af ham.

 

                                        Foto: Ole Hanson / En af vores hunde Kasan

Endnu engang lykkedes det infanterigruppen fra Midtfyn, at tage sejren og trofæet med hjem til Ringe, men skarpt forfulgt af en bevogtningsgruppe fra Sydvestfyns kompagniet. Vi siger stort tillykke og glæder os allerede til næste år.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring