Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Samlet uddannelse for alle delingerne i Politikompagniet.

Aftenen bød både på udnævelse, orientering og uddannelse.

12-09-2019

​Aftenens program for kompagniets uddannelsesaften, bød både på en udnævensen, orientering og uddannelse.

Kompagnichefen udnævnte et medlem af Politikompagniet, der havde gennemført og bestået Befalingsmandsuddannelsen, til Sergent. Tillykke fra os alle.

Orienteringen fra kompagniledelsen indeholdt blandt andet emner, der omhandlede skarpe indsættelse der har forgået og som kompagniet er rekvireret til i fremtiden. Derudover blev der orienteret om hvordan det forventes, at medlemmer af Politikompagniet optræder, når vi er indsat.

Der blev også orienteret om øvelsen Iron Ring. Årets Distriktsøvelse omhandler bevogtning af objekter, som det forventes at Distriktet skal bevogte i tilfælde af en krise/krig.

Ønsker du at deltage kan du tilmelde dig via linker: https://www.hjv.dk/oe/POHVKVES/_layouts/15/PA.HJV.Ver2.AktivitetsModul.SP/aktiviteter.aspx?aktivitet=240872

Som afslutning på aftenen, blev der undervist i BSO tjeneste. Selvfølgelig med en kort teori efterfulgt af praktiske øvelse i det til dagen bestilte regnvejr.



Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring