Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hvad skal kompagniet hedde?

I forbindelse med opdeling af Stabskompagni Østjylland til to kompagnier, har det nye kompagni brug for din hjælp til et navn.

15-05-2016

Det nye kompagni HVK X mangler et navn

Det nye kompagni mangler et navn. Et navn, som fortæller, hvem vi er og hvor vi er. Et navn, som beskriver os som kompagni, og som kan repræsentere kompagniet på ordentligvis i fremtiden.

Kompagniets navn kan have en historisk, traditionsbunden eller områdevis tilgang. Det vigtige er, at det er et navn, som vi vil være stolte af. Lige så meget som navnet Stabskompagni Østjylland tidligere har repræsenteret os alle.

Har du et forslag til navnet?

Så er det nu du skal fortælle det!

 

Sådan gør du:

Indsend dit forslag på mail til sthvkejy-info@hjv.dk eller aflever dit forslag i Stabskompagni Østjyllands postkasse i kompagnilokalet SENESt 26 maj kl. 1200.

Gerne med en begrundelse for navnet, for valget af det og/eller hvordan det repræsenterer kompagniet på en god måde.

 

Efter deadline vil de to kommende kompagnichefer Carsten Pihl (STHVK EJY) og Lotte klærke (HVK X) sammen med distriktet udvælge de tre bedste forslag. De tre bedste forslag vil modtage en lille gave, som tak for hjælpen.

I perioden 30. maj - 8 juni kan der stemmes om det bedste navn til kompagniet blandt de tre udvalgte navne. Læs mere om afstemningen her på hjv.dk, når perioden starter.

Det endelige navn forventes at kunne præsenteres ved kompagnimødet 21 juni.

NB! Det endelige navn skal godkendes af Hjemmeværnskommandoen og først herefter kan vi være sikre på navnet.

Fakta

Denne nyhed er også udsendt pr. brev og allerede nu har vi fået flere gode forslag til et fremtidigt kompagninavn. Vi glæder os til at læse alle de gode forslag.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring