Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Anerkendelse har stor betydning for frivillige

Det er ikke uden omkostninger at få hverdagen til at gå op, når man frivillig soldat i Hjemmeværnet

30-11-2023

Det er ikke uden omkostninger at få hverdagen til at gå op, når man frivillig soldat i Hjemmeværnet. Aftalen mellem Forsvaret og en række virksomheder har stor betydning for de ansatte, som hvert år ligger flere hundrede timer i Hjemmeværnet.

Dansk Erhverv har bragt en artikel, hvor Mikkel Pedersen Kaas, delingsfører ved infanterihjemmeværnskompagni Eshøj fortæller, at aftalen har stor personlig betydning for ham, idet han blandt andet oplever det som en vigtig anerkendelse af at gøre en indsats for samfundet, og at den indsats også kan gøre en forskel for virksomheden.

Mikkel fortæller også, at han igennem sit virke som delingsfører i Eshøj møder mange personer med forskellige baggrunde, som han ellers ikke ville møde, hvis ikke han var en del af Hjemmeværnet. Og netop Mikkels evne til at møde nye mennesker med empati og nysgerrighed, gør ham også til en dygtig og attraktiv delingsfører i Eshøj, hvor han er særdeles vellidt og bidrager til en høj grad af entusiasme, energi og motivation. 

Læs artiklen her:​ https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/2023/november/it-konsulent-bruger-1.200-timer-om-aret-pa-hjemmevarnet-aftale-mellem-erhvervsliv-og-forsvar-gor-en-kampe-forskel/


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring