Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Fagseminar 2024 for rekrutteringsspecialister og informationsofficerer

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjyllands rekrutteringsspecialister, har sammen med S9 (Rekruttering og Kommunikation) og vores chef Else-Marie tilbragt weekenden i Kolding.

04-02-2024

Det har vi sammen med vores kolleger fra hele landet, for Hjemmeværnskommandoen afholdt Fagseminar 2024 for rekrutteringsspecialister og informationsofficerer.​


Vi blev blandt andet præsenteret for den nye rekrutterings- og kommunikationsstrategi.

Den ser meget spændende ud og er meget ambitiøs, men vi har brug for flere hænder med de opgaver vi har nu og de vi får. Vi får travlt med at løse vores kerneopgave "bevogtning" i fremtiden. Og i Østjylland har vi allerede haft to opgaver på Aarhus Havn, hvor vi løste store Host Nation Support opgaver for Forsvaret og NATO.

Vores soldater udført et fantastisk stykke arbejde og det er blevet bemærket at Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland godt kan løse de opgaver. Men endnu vigtigere, så lød det fra vores soldater at de følte at de fik brugt deres uddannelse og at de gjorde nytte. Og deres gode oplevelser på Aarhus Havn, det gør at de er klar igen næste gang Forsvaret kalder på hjælp. Hjemmeværnet er en hjørnesten i Host Nation Support opgaverne.

Men med flere af denne type opgaver ude i horisonten, så skal vi også bruge flere hænder og der falder den nye rekrutterings- og kommunikationsstrategi på et godt tidspunkt.

Vi skal lige "sove" på rekrutterings- og kommunikationsstrategien, inden vi ved hvordan det kommer til at påvirke os i Østjylland, men tempoet i rekruttering og kommunikation, det skal op.

Og det betyder at vores underafdelinger også skal gøres klar til opgaven der venter, for den bliver stor. Det samme er gældende hos S9 hos HDEJY. Hos S9 betyder det at vi skal have flere med på holdet, vi har i et stykke tid forberedt vores organisation på det, så det er ikke nyt for os.

Men nu vil vi lige få kigget nærmere på planen og gennemgå de mange input og ideer vi har taget med os hjem. Det har været lærerigt at høre om hvordan vores kollegaer rundt i landet, griber det an med at blive flere og ikke mindst, hvordan de holder på dem de får ind.

 

 


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring