Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Frivillig stabschef hædret for indsats

Chefsamling for hjemmeværnets chefer blev lidt mere festlig for distriktets frivillige stabschef, da han blev hædret for sin indsats

26-04-2022


​Af OS K. Gunnestrup | HDEJY S9​

I weekenden blev der afholdt chefsamling i hele Hjemmeværnet, hvor underafdelingschefer fra hele landet var samlet for at blive klædt på til fremtidens opgaver.

For frivillig stabschef i Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland kaptajn Jørn Junker blev det hele dog lidt mere festligt, da han blev kaldt frem på podiet foran oberst Peter Fausing, der er chef for Landsdelsregion Vest.

Årsagen var et ønske om at takke Jørn for det store arbejde og den lange indsats for, at distriktets samlede stab i dag fremstår som en professionel, fleksibel og samarbejdet enhed, som uanset opgave type, varighed eller omfang, altid stiller op. 

Som bevis for påskønnelsen af indsatsen fik Jørn overrakt Chefen for Landsdelsregion Vests Commanders Coin.

Oberstløjtnant Christina Pojezny, dis
triktschef i Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland, er ikke sen til at rose stabschefen for indsatsen og fremhæver, også, at "Jørn, ved sit rolige gemyt, sin høje faglighed og hans tillidsvækkende personlighed, er et forbillede for unge såvel som ældre stabsmedlemmer".

Tillykke til Jørn med anerkendelsen...

(Foto: C. Pojezny og J. Junker)
 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring