Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland søger en ny stabschef

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland søger en ny stabschef, der gennem sit drive og energi kan fortsætte den positive udvikling til gavn for det militære beredskab og det frivillige virke.

20-12-2023

​​​​Du vil have det direkte ledelsesansvar for stabens sektionschefer samt det daglige ansvar for koordination og tværgående opgaveløsning i distriktsstaben. Du skal kunne indgå som distriktschefens stedfortræder.

Chefens direktiv giver rammerne og du skal i samarbejde med de enkelte sektionschefer koordinere sektionernes arbejde og udvikling i overensstemmelse med gældende bestemmelser m.m. Derudover er du leder af den samlede operative stab bestående af ansatte, frivillige og personel af reserven.


Som stabschef bliver du det naturlige samlingspunkt for staben og dennes arbejde. Du skal kunne holde opgaven i centrum og tilsikre de nødvendige forudsætninger og rammer er til stede sådan at de frivillige chefer i størst mulig grad selvstændigt kan løse pålagte opgaver.

Læs jobopslaget på forsvaret.dk her: https://karriere.forsvaret.dk/job/opslag/?vacantPositionId=187557&mediaId=4684

Opslaget må meget gerne deles, så vi finder de rette kandidater. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring