Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnskompagni Hvidsten søger en ny kompagnichef

Innovativ, energisk og gerne lokalkendt kompagnichef søges til Østjyllands nordligste Hjemmeværnskompagni!

10-01-2024
​​Hjemmeværnskompagni Hvidsten søger en ny kompagnichef.

Har du overskuddet, motivationen og kvalifikationerne til at udvikle, lede og føre Hjemmeværnskompagni Hvidsten?

Om os:

Hjemmeværnskompagni Hvidsten er et bevogtningskompagni i Randers Kommune som er forstærket med en Infanterideling, for at tilbyde personel en mere aktiv tjeneste i Randers området.

Kompagniet består af godt 60 aktive frivillige soldater og er i vækst.

Der har været en god tilgang af nye soldater det sidste år – men der er stadig plads til flere, så der opnås en større robusthed

Kompagniet bidrager til Hærhjemmeværnsdistrikt Østjyllands operative opgaveløsning ved et militært beredskab, og har løst mangeartede opgaver til samfundet, blandt andet under Corona pandemien, ligesom kompagniets beredskabscertificerede soldater har bidraget med bevogtningsstyrke i forbindelse med flere Host Nation Support opgaver.

Kompagniet er endvidere et traditionsbåret kompagni. Med baggrund i kompagniets navn har kompagniet hidtil haft en aktiv rolle i diverse ceremoniel og højtideligheder omkring mindedage fra besættelsestiden - ligesom kompagniet også har afholdt Hjemmeværnets Nytårsgudstjeneste i Randers.

Kompagniet tilbyder udviklende og udfordrende uddannelser og aktiviteter, hvor opgaven, fællesskab og sammenhold er den lim, der holder sammen på kompagniets soldater.  Kompagniet opfordrer og giver plads til uddannelse ud over egen funktion og vi ser mangfoldighed som en styrke.

Under hensyntagen til førerne og den enkelte frivillige soldats muligheder og kompetencer løses enhver given ordre fra foresatte.

Kompagniet har en uhøjtidelig omgangstone med masser af plads til individuelle mål og ønsker for tjenesten i Hjemmeværnet samtidigt med at vi efterstræber mål for enheden.

 Vores domicil, hvor vi har egne faciliteter til uddannelse, møder mv., er beliggende i et Hjemmeværnscenter sammen med 4 andre Hjemmeværnsenheder på den tidligere Randers Kaserne,

Om stillingen:

Du bliver chef for et kompagni bestående af frivillige officerer, befalingsmænd og menige, hvoraf nogle har en del års erfaring – men der er primært en god talentmasse af nye førere som enten er i gang med eller har planer om yderligere føreruddannelse.  Der er god mulighed for at selv at sammensætte den fremtidige kompagniledelse.

Du får ansvaret for kompagniets udvikling, indsættelser, uddannelse og økonomi.

Kompagniet gennemfører deres tjeneste i fritiden, du skal derfor være indforstået -og kunne trives med at aktiviteter gennemføres uden for normal arbejdstid og at synlig ledelse er en væsentlig del af dit chefvirke.

Du indgår i distriktets chefkreds, hvor sparring og vidensdeling gennemføres i en fri og åben dialog. Du vil modtage den nødvendige uddannelse løbende under dit chefvirke, både ledelsesmæssigt og fagligt, i distriktet og ved Hjemmeværnsskolen.

Stillingen ønskes besat 1. juli 2024 eller snarest derefter.

Om dig:

  • ​​Du er eller har været medlem af Hjemmeværnet. Alternativt har du en militær uddannelse fra Forsvaret.
  • Du er nytænkende og energisk og ser muligheder frem for udfordringer.
  • Du besidder modenhed, gennemslagskraft, empati og gerne ledelseserfaring.
  • Du formår at motivere og lede frivillige på en anerkendende og konstruktiv måde.
  • Du er holdspiller og løser stillede opgaver gennem samarbejde.
  • Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til Hemmelig.
  • Du er i balance med dig selv samt i stand til at have mange bolde i luften.

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har en baggrund fra en enhed under Forsvarsministeriets område, gerne med en officers- eller reserveofficers baggrund.

Kontakt:

Spørgsmål rettes til oberstløjtnant Christina Pojezny på telefon 7244 0001 eller kaptajn Finn Bødtker på telefon 40803530.

Har stillingen din interesse så send din ansøgning til hdejy@hjv.dk.

I emnefeltet bedes anføres: Ansøgning KC HVK HST.

Ansøgningen skal være distriktet i hænde senest 14. januar 2024.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi modtager kun elektroniske ansøgninger og vil opbevare din ansøgning i maksimalt 2 mdr., hvorefter den slettes (jf. GDPR lovgivningen). Materialet deles ikke med uvedkommende og vil kun være tilgængeligt for ansættende personel.

 



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring