Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Lone tildelt Commanders Coin

Midt i de allersidste forberedelserne til Kaserne Rekrutteringen hos Jydske Dragonregiment, da kaldte chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland oberstløjtnant Christina Pojezny, Lone op til sig foran de forsamlede.

12-04-2024

Oberstløjtnant Christina Pojezny havde besluttet at Lone skulle belønnes for hendes store og utrættelige indsats i rekrutteringen af nye soldater til Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland.
Det er på alle måder yderst fortjent at Lone blev tildelt Oberstløjtnant Christina Pojeznys mønt, Lone er søjleansvarlig for rekrutteringen hos S9 og har siden sin ankomst til S9, Rekruttering og Kommunikation, vist at den tillid der blev givet hende, ikke var forfejlet. Hun har sammen med kollegaen Anders i Vi Stiller Op udviklet indsatsen på området. Og hun har også sat sig for bordenden, af en stor proces som der skal sætte gang i, at fornye måden hvorpå vi i Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland griber rekrutteringen an.
Der er aldrig ro i søjlen med rekruttering, der er fart på, også til tider for meget fart på, for der er markant øget interesse for at komme med i Hjemmeværnet i Østjylland. Også så meget fart på at der snart skal findes flere hænder til at hjælpe Lone, så vi kan udvikle os meget mere. For vi er slet ikke i bund i skuffen med nye ideer der skal prøves af.
Tak til Politihjemmeværnskompagni Aarhus, for at i så det store billede og frigav Lone til S9 og dermed til kompagnierne​ i Østjylland.
Stort tillykke til Lone, du kan med rette være stolt, vi andre i S9 er stolte af dig.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring