Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Foto: Hjemmeværnskompagni Samsø

Programmet står på førstehjælp

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjyllands dygtige førstehjælpsinstruktører er i denne weekend i fuld gang med at uddanne og genopfriske allerede tillærte evner hos de østjyske soldater.

25-02-2024


Det gør de både hos Infanterihjemmeværnskompagni Østjylland i Brabrand og hos vores soldater fra Hjemmeværnskompagni Samsø.

Det er to vidt forskellige kompagnier, Infanterihjemmeværnskompagni Østjylland som er et kompagni med mange unge soldater der udlever deres drøm om at være Infanterister i et stort og meget aktivt kompagni inde i Aarhus. Og så Hjemmeværnskompagni Samsø, der alene det at de er bosiddende på en ø er anderledes sat sammen, de vil gerne være flere til at løfte opgaverne på både øen og når de kaldes til fastlandet for at støtte deres kollegaer.

Hos Hjemmeværnskompagni Samsø har man lykkes med at få flere gjort aktive igen og dermed skal de også opdateres med ny viden og uddannelse. Herfra er førstehjælpskursus blot en af dem.

Ønsker du også at være en del af Hjemmeværnet? så klik forbi www.vistillerop.dk og tilkendegiv din interesse, så bliver du kontaktet med henblik på en samtale.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring