Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Skal du have uniform på når det er uniform på jobbet dag?

Hos Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland har vi mange soldater og de har onsdag den 27. september mulighed for at møde på deres arbejdsplads iført deres uniform.

21-09-2023

​​

Hos Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland har vi mange soldater og de har onsdag den 27. september mulighed for at møde på deres arbejdsplads iført deres uniform.

Det har de fordi ONSDAG D. 27. SEPTEMBER ER EN SÆRLIG DAG.

Uniform på jobbet-dagen er en fast dag om året, hvor reservister og frivillige i Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten kan tage deres uniform på, når de går på job eller tager ind på deres studiested.

I Danmark er der ca. 3.000 reservister, der har en rådighedskontrakt med Forsvaret, Hjemmeværnet eller Beredskabsstyrelsen. Hjemmeværnet har ca. 43.000 frivillige, hvoraf ca. 13.000 er aktive. Der er ca. 450 frivillige i Beredskabsstyrelsen, og der er ca. 200 frivillige i Kystredningstjenesten.

Samlet kalder man alle disse frivillige og reservister for Reservestyrken.

Vil du vide mere om Uniform på jobbet? så besøg InterForce hjemmeside: https://www.interforce.dk/uniform-paa-jobbet/

Vil du også være en del af et af vores kompagnier i Østjylland, så besøg www.vistillerop.dk, der er både mere information og mulighed for at give besked om at man gerne vil kontaktes med henblik på at blive indkaldt til informationsmøde.​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring