Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Underafdelingsinspektion hos Infrastrukturkompagni Østjylland

I sidste uge var de søjleansvarlige hos HDEJY på besøg hos Infrastrukturkompagni Østjylla..

07-12-2023

​​​​

I sidste uge var de søjleansvarlige hos HDEJY på besøg hos Infrastrukturkompagni Østjylland, det var de for at udføre underafdelingsinspektion hos hjemmeværnssoldaterne i deres domicil i Slet.​

Infrastrukturkompagni Østjylland er en sammenlægning af de hedengangen Jernbanehjemmeværn og Telehjemmeværn. Deres seneste kompagnier havde lok​ation i helholdsvis Skanderborg og Slet og indgik i det man på moderne dansk kan kalde et fornuftsægteskab.

Der har jo nok være lidt kanter der skulle slibes lidt, som der jo altid er i et ægteskab, men de virker til at have fundet melodien ganske hurtigt. For det var store smil og grin der mødte de udsendte fra Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland.

Hvad er en underafdelingsinspektion så?

Og her bliver det for nogle måske lidt kedeligt, for formålet med underafdelingsinspektionen er, at optimere interne forvaltningsprocesser og styrke Hjemmeværnets samlede målopfyldelse.

Men det er faktisk langt fra kedeligt, for det handler om at optimere så tingene bliver nemmere for alle, så der spares tid og mere tid, det betyder mere tid til uddannelse af enhedens soldater.

Målet er, at tilsynet fungerer som et ledelsesværktøj, der giver såvel underafdelingens ledelse som distriktet øget indsigt i underafdelingens samlede virksomhed. Og det virker begge veje, for det handler både om underafdelingen opfylder krav og bestemmelser og om de opnår egne mål. Men også om distriktet opfylder deres del af aftalen der er indgået med underafdelingen.

Set fra denne udsendtes stol, så klarede Infrastrukturkompagni Østjylland det rigtig godt og især på deltagelsen på SKYPER og Hjemmeværnsskolen med dygtigt og fagligt personel gav store roser.

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland havde flere "nyere" med, som dog efterhånden er faldet til i deres roller, men det giver noget helt andet at komme ud til underafdelingerne og hilse på.

Infrastrukturkompagni Østjylland søger flere soldater, så er du interesseret, så klik forbi www.vistillerop.dk og tilkendegiv at du er interesseret, så vil du blive kontaktet.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring