Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

HJV Aktivitetsdag for reserven i HDMVS - 16.9 2023

Der er behov for din indsats i Hjemmeværnet - igen!
Kom til Hærhjemmeværnsdistrikt Midt – og Vestsjælland aktivitetsdag 16.9 - 2023 – i tidsrummet kl. 10:00 – 15:00.

 

​​​​​Kom og oplev atmosfæren af Hjemmeværnet igen

Den internationale sikkerhedssituation er væsentligt ændret inden for de sidste år. Der er opstået et helt nyt trusselsbillede – dels i Europa - men også i resten af verden. Det er derfor af stor betydning, at vores militære uddannelse bliver vedligeholdt – og det tager faktisk kun 24 timer om året. ​

En aktiv fritid i uniform​ -som du kender til fra tidligere​

Tillad os at inspirerer dig til igen at have en aktiv fritid i uniform. Brug din civile viden til at gøre din enhed bedre og frem for alt - vær en god ambassadør for Hjemmeværnet.​

Vi har samlet nogle spændende aktiviteter fra præsentation af vores nye udstyr. Du vil opleve et stort løft indenfor våben, uniformssystem og kommunikationsmidler, hvis du har været inaktiv i et par år. 

Alle kan få brug for Førstehjælp - desværre ...​!

Den pligtige tjeneste med løbende træning af førstehjælp er ligeledes under stadig udvikling. Gode færdigheder i at redde liv - kan vi alle kan få brug for, desværre uden forvarsel. 

Hvordan kommer du ig​ang igen?

Du kan få svar på alle spørgsmål om uddannelse og mulige opgaver, hvor lige netop dine færdigheder - og mest vigtigt - interesse er størst. Hjemmeværnet er meget fleksibelt og tilbyder mange forskellige aktivitet for dig, der har viljen, til at opbygge evnen. 

Historien er på vores side - også i fremtiden

En mindre krævende – men stadig vigtig opgave udføres i den historiske arkivering af vores fælles fortid og nutid. Her er der mulighed for at arbejde med registrering og beskrivelse af historien fra modstandskampen til oprettelse af Hjemmeværnet samt sikre at udviklingen op til i dag fastholdes i ord og billeder. Denne opgave er mindre fysisk krævende og kan derfor udføres, hvis fysikken ikke er helt som sidst du var på øvelse.

​Tilmelding

På HJV.DK (Kræver login): Klik her!

​For yderligere oplysninger og tilmelding send e mail til: hdmvs-ldiof@hjv.dk - eller kontakt din gamle enhed og få oplyst hvordan du bliver aktiv i Hjemmeværnet igen.

Husk: Navn ​og kontaktinfo på tilmelding! 

Hjemmeværnet ser frem til at hilse på dig - igen ...!

Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland
Flyvestation Skalstrup, Køgevej 167
4621 Gadstrup
Tlf.: 4444 4621  fax.: 4371 3620
E-mail: hdmvs@hjv.dk - www.hjv.dk

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring