Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​En af de mere interessante baner

HDMVS SKYPER BORRIS 18 - Så er det nu!

Der skal mere end en almindelig god grund til ikke at deltage i HDMVS SKYPER BORRIS 18. Det bliver spændende, det bliver udfordrende og det bliver sjovt.

Tekst og billeder: KN Rasmus Franck, STABSKOMPAGNIET

23-03-2018

​Der er lagt op til en handlingsmættet weekend, når HDMVS afholder skydelejr i Borrislejren 13-15 april. Fokus ligger på nogle lidt anderledes skydninger end vi er vant til på vores egne skydebaner herhjemme.

Udgangspunktet er gruppen og uden at love for meget, kan det afsløres, at distriktets skydelærere har tænkt kreativt.

Følgende skydninger bliver gennemført;

  • Kulisseskydning
  • Nærkampskydning
  • Handlebane
  • GRP skydning med stillingsskift i dagslys og mørke
  • Feltskyttemærke
  • Håndgranat

Herudover har INFDEL og MOTOV nogle særligt tilrettelagte skydninger.

Ved den afsluttende parade vil distriktets bedste skytte blive kåret.

Der indkvarteres i Borrislejren i moderne faciliteter. Når man ikke skyder, vedligeholder, spiser eller sover, kan man bruge træningsfaciliteterne i det nyrenoverede fitnessrum. HDMVS arbejder på, at få KUFvognen ud og køre, ligesom LOGDEL selvfølgelig genforsyner med varme og kolde drikke.

Hver GRP tildeles et køretøj (vi stræber efter 8 mand i en GRP) og transporterer sig selv rundt på området. Vi holder grupperne samlet, men sidder man nu en, to eller tre mand fra et kompagni og gerne vil med, så løser vi også det. Tyngden ligger i at give deltagerne en skydeoplevelse, man ikke får herhjemme på vores egne skydebaneanlæg.

Mange soldater har været i sving for at skabe den bedste oplevelse for skytterne. Og de har gjort det godt. Endvidere siger rygterne, at der er en lille overraskelse til deltagerne...

Hvis man af den ene eller anden årsag ikke er tilmeldt endnu, kan man følge linket her på siden og efterfølgende ringe til sin bedste hjemmeværnskammerat og få ham/hende til at gøre det samme.

Det bliver spændende, det bliver udfordrende, det bliver sjovt. Og du skal med!

 

 

Vil du ikke skyde, men hellere støtte som enten LOG, KSN eller Forplejning, så kontakt Distriktet hurtigst muligt. HDMVS kan altid bruge kvikke hoveder og flittige hænder.

 

Fakta

HDMVS SKYPER BORRIS ligger i weekenden 13-15 april

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring