Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Politiet har anmodet ​Hjemmeværnet om hjælp til at finde Egon Sørensen

Egon SKAL findes

Bortgået fra Betty Sørensen Parken, dement mand, Egon Andersen, 88 år.

21-01-2015
Ovenstående var en del af det signalement Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland fik, da de blev anmodet om hjælp fra Sydøstjyllands politi omkring 0930 onsdag den 21. januar.

 

Der kom lidt flere oplysninger på Egon:

Egon er ca. 175-180 cm høj, spinkel af bygning, har gråt hår med måne, iført beige trenchcoat og muligvis australsk Outback Hat lavet af gråligt lærred med en trykknap på hver side og snor under hagen. Der er et blåt logo "Camel Tropic" i toppen.

 

Indenfor en time var der omkring 20 hjemmeværnsfolk klar på politigården i Vejle, og i skrivende stunder er omkring 30 i gang med at lede i udhuse, baggårde, drivhuse, garager, carporte og alle andre steder hvor det kan tænkes at Egon søger ly for det kolde vejr.

 

Netop en opgave af denne type er en af Hjemmeværnets kernekompetencer, om det er fra et politikompagni, et områdekompagni, en infanterideling eller en patruljedeling er det lige netop dette her vi kan.

 

Vi øver det "dagligt".

 

Om det ender med at vi finder Egon er ikke muligt at sige, men hvis han er hvor Hjemmeværnet gennemsøger, finder vi ham.

Det kan vi love.


​​​​​​​​​

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring