Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Velkommen til Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

​​​​​​​​​​​​​​​​​Distriktets opgaver er bl.a. at støtte de frivillige kompagnier inden for områderne informationstjeneste, uddannelse, administration, forsyningstjeneste og operative opgaver, for herigennem at tilsikre at kompagnierne med kort varsel er klar til at rykke ud til indsættelser, hvor der er behov.
 
Vores kerneopgave er bevogtning, men vores frivillige er uddannet til at løse opgaver som afspærring, overvågning, trafikregulering, evakuering og andre militære opgaver.
 
Vores geografiske område dækker Sydøstjyllands politikreds - og vi har et godt samarbejde med politiet og støtter ofte med opgaver for politiet.
 
Vores ca. 750 frivillige, aktive medlemmer er fordelt på 10​ hjemmeværnskompagnier, der er placeret i Sydøstjyllands område.
 
I de seneste år har Hærhjemmeværnet deltaget i internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan, Irak og Kosovo.
 
 
 
Få mere information her: 
​ 
 
Læs evt. mere
på hjemmeværnets
officielle informationsside:
 
 
​​​​​​​​​​​​​

 Enhedsoversigt

 OE Google Maps

 Dagligdagen i Hærhjemmeværnet

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring