Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt magasin stiller skarpt på jubilæum og ny strategisk retning

Hjemmeværnet fylder 75 år her i 2024, hvor vi lancerer en ny rekrutterings- og kommunikationsstrategi, så vi kan vokse os endnu stærkere. I en særudgave af magasinet dykker vi ned i både vores historie og folder den nye strategi ud.

23-01-2024

​​​


Det er et skarp og trimmet hjemmeværn med ordrebogen spækket med militære opgaver og senest en toårig international bevogtningsopgave i Kosovo i bagagen, som her i 2024 fylder 75 år.

Grundstenen til Hjemmeværnet blev skabt på bagkant af 2. verdenskrig ​af en pionergeneration, som efter besættelsen var optændt af et stort frivillige engagement og viljen til at passe på Danmark. 

Her 75 år efter er der mere end nogensinde brug for Hjemmeværnets frivillige soldater til at støtte både politiet og i beredskabet og til at løse et stigende antal miltære opgaver. 

”Vi kigger ind i en fremtid, hvor vi får behov for flere soldater og en større operativ kapacitet,” siger chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly. 

Derfor benytter Hjemmeværnet også jubilæumsåret til at lancere en ny rekrutterings- og kommunikationsstrategi, så Hjemmeværnets aktive styrke kan vokse sig endnu stærkere. Strategien blev præsenteret på Underafdelingschefsamlingen 2024 i Kolding.

I en særudgave af magasinet dykker vi ned i vores historie gennem otte årtier krydret med personlige beretninger og folder desuden den nye strategisk retning ud. Særudgaven er derfor opdelt i to dele.






​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring