Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Derfor går lederne forrest

Årets første Hjemmeværnsmagasin stiller skarpt på rollerne som frivillig leder og fører og giver dig tips til, hvordan du kan udvikle dine lederkompetencer i uniform og få nye oplevelser.

01-06-2023

​​​​​​​

Er du frisk på at tage springet og uddanne dig til befalingsmand, så venter der mange nye oplevelser. 

Vi har i det nye Hjemmeværnsmagasin samlet en række artikler om chefer og førere, der fortæller om, hvorfor de har valgt at tage en ledelsesrolle på sig i deres fritid. Vi giver dig også tips til, hvordan du kan udvikle dine lederkompetencer i uniform.

Hvis du også ønsker at modtage Hjemmeværnsmagasinet på tryk, så send en mail til:
hjv-magasinet@hjv.dk

Skoleleder giver personale fri til at gøre en forskel i uniform

Underviser og flotillechef Jacob Ølholm fra Østjylland hører til blandt de meget aktive i Marinehjemmeværnet. Han er i stand til at give den fuld skrue i uniform, når tjenesten kalder på ham, fordi han har fuld opbakning fra sin chef, skoleleder Karina Dittmer. 




Jonas fik ønskejob i Flyvevåbnet

Hjemmeværnet byder på mere end 300 uddannelser, som kan være springbræt til drømmejobbet. Det har det været for hundefører og bevogtningsassistent Jonas Nyberg, som i dag er flyverkonstabel på Flyvestation Aalborg.  


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring