Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly, (tv.) modtager her British Peace Support​ Team​s skjold af deres chef, oberst Geoff Minton​, som et symbol på anerkendelse af indsatsen.

Engelsk oberst: Tak for hjælpen

Hjemmeværnets kompetente støtte til stabiliseringsindsatsen i Østafrika medførte i denne uge et besøg hos Chefen for Hjemmeværnet.

15-11-2019

​​​​

Af Hjemmeværnskommandoen

Oberst Geoff Minton, chefen for British Peace Support Team (BPST) Africa, var tirsdag d. 12. november på besøg i Vordingborg. Besøget skete på foranledning af BPST, idet oberst Minton ønskede at understrege værdien af den støtte, som Hjemmeværnet giver til missionen i Østafrika.

Dette indebærer blandt andet træning af afrikanske enheder forud for deres indsættelse i Den Afrikanske Unions mission i Somalia, AMISOM​. En opgave, som Hjemmeværnet har overtaget fra Forsvarskommandoen.


Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly, kvitterede ved at anerkende det gode samarbejde med BPST, som også giver stor værdi for Hjemmeværnet, når instruktørerne kommer tilbage til deres underafdelinger med rygsækken fuld af erfaringer og beriget på personlige og faglige kompetencer.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring