Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt magasin: Fortæl os, hvad du synes

HJV magasinet er netop udkommet. Magasinet stiller skarpt på øvelser i hele Hjemmeværnet. Vi håber, du vil dele din oplevelse af magasinet i en læserundersøgelse på nettet.

30-09-2020

 

68 fyldige sider med aktuelle artikler, interviews, gode råd og masser af billeder fra det hjemmeværnsliv, som frivillige soldater er en del af.

Vi vil meget gerne høre din mening om det nye HJV magasin. Klik på billedet herunder og deltag i vores online læserundersøgelse. Det tager cirka 10 minutter, som vi håber, du vil bruge for at hjælpe os til fortsat at skrue et godt og spændende medlemsmagasin sammen.

Sådan er den nye udgave af HJV magasinet nr. 2/2020 skruet sammen.  Læs det online. 

Vi har denne gang samlet op på en række større øvelser og uddannelsesaktiviteter rundt om i landet. Alle steder mødte vi glade soldater, der nød at komme i uniformen igen for at træne det militære håndværk efter forårets corona-nedlukning. Samtidig med gjorde de deres til at overholde COVID-19 retningslinjerne under aktiviteterne. Det gælder både til lands, til vands og i luften.   

Se billederne fra øvelserne og læs, hvad dine soldaterkammerater får ud af at gå til hjemmeværn i deres fritid. Få også inspiration til, hvordan I kan få mere sundhed og træning på programmet i jeres underafdeling. ​

Du er altid velkommen til at kontakte redaktionen på:

Hjv-magasinet@hjv.dk

HJV magasinet udkommer tre gange om året. Det næste magasin kommer i december 2020.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring