Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny hjemmeside om Uniform på jobbet-dagen går i luften

I dag lanceres en ny hjemmeside om ”Uniform på jobbet-dagen” den 27. september. Hjemmeværnsledelsen opfordrer alle frivillige soldater og reservister til at bakke op om det nye initiativ. 

16-08-2023

​​​​

Som tidligere annonceret indfører Danmark en ny ”Uniform på jobbet-dag” onsdag den 27. september.” Initiativet blev lanceret før sommerferien af fungerende forsvarsminister Troels Lund Poulsen. Læs også:


På denne dag vil alle frivillige og reservister i Hjemmeværnet, Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten kunne tage på job eller studie i deres uniform, hvis deres arbejdsplads eller studiested tillader det.

Du kan få mere information om ideen bag ”Uniform på jobbet-dagen” på den nye hjemmeside:


Der vil i dag ligeledes blive sendt et brev ud til alle frivillige og reservister i Hjemmeværnet, Forsvaret, Beredskabet og Kystredningstjenesten, hvor der orienteres om ”Uniform på jobbet-dagen” og opfordres til at deltage heri.
​​

Støt op om dagen
Hjemmeværnsledelsen bakker varmt op ​​​​​​​​om det nye initiativ, der kommer på et tidspunkt, hvor pandemier, ekstremt vejr og en ny sikkerhedspolitisk dagsorden med krig i Europa mere end nogensinde kalder på frivilligt samfundssind.

”Vi kan kun opfordre til, at vores frivillige og reservister støtter op om Uniform på jobbet-dagen og møder op i uniform 27. september på deres arbejdsplads eller studiested, så de er med til at synliggøre den kæmpe frivillige indsats i uniform, som vi i Hjemmeværnet året rundt er med til at yde for det danske forsvar og beredskab. Det er en hel unik indsats, der er med til at sikre et godt og trygt samfund,” understreger chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly og kommitteret Torsten Schack Pedersen.

Find svar på hvordan du skal bære din uniform
På hjemmesiden uniformpåjobbet.dk får du blandt andet svar på, hvordan du skal bære din uniform korrekt på dagen. Du kan også downloade Soldatens kort, som kan bruges som guide til dig, der ønsker at deltage i Uniform på jobbet-dagen. 



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring