Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Så er der godt gang i informationen fra/om Flyverhjemmeværnet, både info (blå telt) og om våben samt førstehjælp.

Kulturnat 2019 var regnfuld

Flere mennesker med kulturpas trodsede fredagens regnvejr, og besøgte Holmens mange kulturtilbud. Mastekran og ubåd var dog nok de foretrukne besøg. HVE228 fik dog besøg af mange, der søgte læ i vores telte.

12-10-2019

 

Det var en særdeles våd oplevelse at stå på Holmen. Regn, regn og atter regn. Vi spåede ikke den store chance for at få megen besøg. Vild med Dans i TV og ingen udsigt til tørvejr. Der var ikke så mange mennesker i år på Holmen som der var sidste år.

Vi havde en udstilling af feltrationer, som folk kunne smage på. Våben tiltrak selvfølgelig også. Førstehjælp med dukker og hjertestarter er altid et hit. Det hele må prøves og der må pilles ved begge dele.

 

Varm kaffe gør også lykke på en kølig og våd aften. Med sådan en tiltrækning fik vi mange folk ind i vores stand, hvor kaffesnak blev blandet med tale om hjemmeværnet.  

  (feltrationen/aftensmaden er klar og der blev smagt, men mest på kaffen.)                           

Een person viste interesse for Hjemmeværnet og blev skrevet op til samtale.  

 

 

(Regnfuldt og mørkt, men hvad betyder det når man er sammen med sine venner i eskadrille 228, Københavns Lufthavn.)

Efterskrift fra Fregatten Peder Skram 16 okt 2019:

Trods regn på Kulturnatten, havde 2.082 gæster valgt at besøge Skibene på Holmen og Mastekranen, hvilket må siges at være meget tilfredsstillende.

Tekst og foto Jonna Larsen og Flemming Jellinghof

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224