Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt blod i Eskadrille 240

Ud over de mange fede aktiviteter der kører i eskadrillen, har vi også rigtig god tilgang af nye medlemmer og ansøgere.

02-12-2020

​​

Eskadrillen har desværre ligget lidt underdrejet i en del af foråret, samtidig med at hele Danmark lukkede ned for at give plads til en Corona virus.

I den periode, hvor vi ikke måtte mødes fysisk, brugte vi en del tid på at dygtiggøre os via elektroniske medier. Vi afholdte BM-møder, hvor vi planlagde hvordan vi skulle gribe tingene an, når vi kom i gang igen. Sådan at vi var helt oppe på tåspidserne, når aktiviteterne gik i gang for fuld skrue igen.

I al denne planlægning, "stilstand" og venten, sørgede vi for at hele tiden holde vores side på bla. Facebook godt opdateret med alt det vi lavede sammen, men hver for sig.

Vi gjorde os også klar til at nu skulle vi have nye ind i flokken, så vi kunne glæde endnu flere med en fed fritidsaktivitet med indhold.

Allerede under nedlukningen, fik vi den første ansøgning, som hurtigt kom igennem nåleøjet, klar til iklædning i slutningen af juli og ugen efter på LPU boot camp, 23 dage på grunduddannelse.

20200816_174244131_iOS.jpg

Derefter er det gået rigtig stærkt, lige nu har vi 5 der venter på at få godkendt deres ansøgning og 1 der lige er blevet godkendt.

Vores nyeste medlem er blevet iklædt for godt en uge siden og starter stille og roligt op på sin Grunduddannelse intro (HGU INTRO) forløb fra uge 50 og frem til han skal på det det næste trin.

Ud over alle vores aktiviteter, har efteråret også budt på en flytning til vores nye lokaler, lige op og ned af HCA Airport​ (Odense Lufthavn), hvor vi glæder os til fremover at danne den super lækre ramme om vores eskadrille for alle, både nuværende og nye medlemmer.

Fra ansøger til soldat

Når vi har personer der har skrevet ansøgning og er gået ind, i den nogle gange lange, ventetid, sørger vi for hele tiden at have kontakt til dem.

De bliver inviteret med til alle vores aktiviteter, som ikke indeholder noget man som udefrakommende ikke må høre om endnu.

Senest har vi haft Indsats- og Katastrofepsykologi, hvor alle ansøgere også var med. Så når de er blevet godkendt, har de faktisk deres første Q.

Flere nye ønskes

Vi vil jo gerne have endnu flere nye medlemmer til eskadrillen. Derfor har vi ud over vores planlagte hverveaktiviteter i 2021, lavet mulighed for, at vores nuværende medlemmer finder 2 – 3 personer i deres omgangskreds og inviterer med til møde.

Vi vil hurtigst muligt melde et informationsmøde ud her i december, hvor de har mulighed for at komme, men der vil også løbende blive uddannelsesaftener, hvor deres venner må komme på besøg.

Så "Tag en ven med" projektet vil blive en løbende begivenhed her i eskadrillen, som vi også løbende vil evaluere på.

Så alt i alt er der fuld fart på her i Odense.​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring