Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Årets indsats 2017

I forbindelse med nytårsparolen lørdag d. 20 jan blev Årets Indsats uddelt. Årets Indsats 2017 gik til Simon Krænge for sin store indsats i kompagniet.

21-01-2018

Simon får pokalen for sin aktive tid i Hjemmeværnet og i særdeleshed HVK ARO. Simon har fra første bekendtskab vist sig som en ihærdig hjemmeværnssoldat, som stiller op, når det gælder og yder en ekstra indsats hver gang. Han har altid overskud til at hjælpe andre uagtet egen træthed eller udfordringer. Simon udfører sit virke særdeles tilfredsstillende og er et forbillede for øvrig hjemmeværnspersonel – både i og udenfor kompagniet.

Simon viste i 2017 at kompagniets, dets medlemmer og aktiviteter er vigtige selvom der også er andre opgaver. På trods af mange timers træning og øvelse i forbindelse med Northern Strike i USA mødte Simon op i kompagniet, ligesom han prioriterede kompagniet lige før og efter privat rejse.


ÅRETS INDSATS går til en person (eller flere), som har gjort en ekstraordinær og særlig indsats til gavn og glæde for mange i kompagniet. 

Indsatsen kan være noget særligt for kompagniet eller en særlig personlig indsats eller udvikling, som har haft positiv betydning for kompagniet.

Det kan enten være ved en enkelt aktivitet/begivenhed/opgave eller over en længere periode i det indeværende år.

Prisen uddeles i forbindelse med årsafslutning eller nytårsparole. 

Der indgraveres navn på pokalen ÅRETS INDSATS, som står i kompagnilokalerne og samtidig modtages en lille pokal samt gave som symbol på kompagniets taknemmelighed.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring