Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Aros


                 


Hjemmeværnskompagni Aros er Østjyllands og især Aarhus' bevogtningskompagni. Vi er et forholdsvist nyt kompagni med mange unge mennesker, og har specialiseret os i bevogtning som kernekompetence.
Vi er eksperter i bevogtning og dette er vores primære opgave, herunder bevogtning af operative objekter i Østjylland samt støtte til Forsvaret og øvrige del af samfundet.

For at komme til kontaktmuligheder for Kompagni Aros, skal du trykke på Kontakt​ i topmenuen.

Ved at trykke på Om os i topmenuen, bliver du vist til en side, der fortæller om Kompagni Aros, samt hvilke opgaver de forskellige delinger har. 

Er du medlem af Hjemmeværnet, kan du ved at trykke på For medlem​mer ​ i menuen til venstre, komme du til kompagniets sider, når du er er logget ind. Her finder du link til sider, der er nyttige for din færden på hjv.dk m.m.

Bliv frivillig
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har vi en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og at gøre en forskel.
Er du ikke medlem af Hjemmeværnet, men ønsker optagelse, kan du ved at trykke på Bliv medlemi menuen til venstre, læse mere om optagelse i Hjemmeværnet.

​​

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Find os på Facebook

 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring