Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Aros


                 


Hjemmeværnskompagni Aros er et nyoprettet områdekompagni hjemmehørende i Brabrand og udgøres i øjeblikket af 70 aktive Hjemmeværnssoldater.
Vi udspringer af Stabskompagni Østjylland, som vi blev delt fra september 2016. Vi vil fortsat have tæt samarbejde med Stabskompagni Østjylland omkring opgaver og uddannelser.

For at komme til kontaktmuligheder for Kompagni Aros, skal du trykke på Kontakt​ i topmenuen.
 
Ved at trykke på Om os i topmenuen, bliver du vist til en side, der fortæller om Kompagni Aros, samt hvilke opgaver de forskellige delinger har. 

Er du medlem af Hjemmeværnet, kan du ved at trykke på For medlem​mer ​ i menuen til venstre, komme du til kompagniets sider, når du er er logget ind. Her finder du link til sider, der er nyttige for din færden på hjv.dk m.m.

Bliv frivillig
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har vi en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og at gøre en forskel.
Er du ikke medlem af Hjemmeværnet, men ønsker optagelse, kan du ved at trykke på Bliv medlemi menuen til venstre, læse mere om optagelse i Hjemmeværnet.

​​

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Find os på Facebook

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224