Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Julehilsen 2017

Hjemmeværnskompagni AROS ønsker jer alle glædelig jul og godt nytår!
En kort julehilsen fra KC.

24-12-2017

Kære medlem af Hjemmeværnskompagni AROS

Året går på hæld og næsten alle omkring Hjemmeværnet og kompagniet er gået på juleferie. Det er jeg også næsten, og mens sovsen simrer, anden er på grillen og resten af familien pynter træet, giver det anledning til en kort hilsen til jer.

Sidste år ved denne tid skrev jeg følgende:  

”2017 vil for HVK ARO være et BSO-år. Et år hvor vi (forhåbentlig) ikke får store opgaver fra distrikt og region, men vil have fokus på opbygning af kompagniet og dets funktioner samt at få tid til at arbejde med de opgaver, vi allerede har fået.”

Hmm ja det var en god vision, som på papiret måske kunne lykkedes :) 2017 blev ikke det BSO-år vi havde håbet og fokus på ”opbygning og hverdag” blev lige så meget fokus på ”opbygning, hverdag og operative opgaver”.

Distriktet, Regionen og det øvrige Hjemmeværn og Forsvar har haft brug for vores hjælp i 2017 mere end vi havde regnet med, og derved har vi måttet skrue ned for de andre fokusområder. HVK ARO har udover at opbygge kompagniet og få struktur på arbejdsgange og BM-poster også haft store opgaver så som uddannelse og støtte til beredskabsstyrke, støtte til distriktets logistik, støtte til Grund- og korporalskole, støtte til operative og uddannelsesopgaver ved distrikt og region og udlån af instruktører til diverse kurser. Lige som 2017 blev året, hvor HVK ARO for første gang blev alarmeret og indsat til støtte for samfundet.

Alt dette er sket samtidig med, at kompagniets skelet er styrket. Vi har fået struktur på arbejdsgange og fået en hverdag i gang, vi har fået ny NK, UDSTOF og DF BEV, ligesom grupperne har fået førere og mange nye medlemmer - både tilflyttere, ansøgere og genaktiverede. Det er dejligt at se!

Til nytårsparolen lørdag d. 20 januar, vil jeg fortælle mere om kompagniet i 2017 og hvad vi kan forvente i 2018. Her håber jeg at se mange af jer til uddeling af tegn, udnævnelser og indsatser.

Alt dette ovenfor er jeres og vores fortjeneste! I har gjort det godt i 2017. Kæmpe tak for jeres indsats i år. Jeg håber, at I vil være med til at levere varen igen i 2018.

Giv også en stor tak videre til jeres familier og pårørende. Jeg ved, at uden dem, så er der ingen Hjemmeværn.

Glædelig jul og godt nytår

De bedste hilsener

Lotte

 

 

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring