Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Skydning i Karup

På trods af, at alle fire årstider var repræsenteret og at dagen bød på regn, hagl, blæst men også en del solskin, havde både nye og gamle medlemmer fra STHVK EJY og HVK ARO en rigtig god lørdag på feltskydebanen i Karup.

20-03-2017

Vejrudsigten havde sagt solskin og dejligt forårsvejr, så humøret var helt i top, da to busletter tog afsted mod Karup og feltskydebanen. Allerede på vej dertil gav terrænet tydelig præg af, at vejrudsigten måske ikke var helt retvisende og ved ankomst til Karup var vejret da ikke lige frem spændende.

Det fik dog ikke humøret ned hos de fremmødte!
På trods af, at alle fire årstider var repræsenteret  i Karup lørdag og at dagen bød på regn, hagl, blæst men også en del solskin, havde gruppen en rigtig god dag på skydebanen.

Både nye og gamle medlemmer fra STHVK EJY og HVK ARO brugte dagen på at opfriske og træne forskellige skydninger bl.a. indskydning og feltskydning – både enkeltmand og enhed samt træning af tillempede skydestillinger med kulisser og svag skulder. Nogle opdagede skydninger de helt havde glemt, mens andre fik trænet kommandoforplantning, huskeord og andet, som også hører til gruppeskydninger.

Eftermiddagen bød på afprøvning af feltskyttemærke. Det skal vi skal vist træne lidt mere før efterårets rigtige mærkeprøve.

Solbrændte og trætte vendte vi alle tilbage til Aarhus efter en rigtig hyggelig og lærerig dag i Karup.

 
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring