Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Ledige Stillinger

Mangler du en ny funktion eller udfordringer som frivillig i Hjemmeværnet, kan du her se, hvilke funktioner, der er ledige ved Hjemmeværnskompagni AROS.


FSBM/ LOG SPEC
Vi mangler dig der brænder for at løse logistikopgaver og sørge for forsyning af alt fra piberensere til ammunition for kompagniet.
Du får en kæmpe kontaktflade både internt i kompagniet og eksternt ved HDEJY m.fl.
Som FSBM/ LOG SPEC indgår du i kompagniets stab og har stor indflydelse på afvikling af kompagniets aktiviteter.
Det er naturligvis en fordel hvis du har eller har haft erfaring fra lignende stilling, ligesom stort kørekort også er en fordel.
Der er dog intet krav. Erfaring får du i jobbet og det store kørekort finder vi sikkert en løsning på.
Det vigtigste er at du vil opgaven og kompagniet og ikke er bange for at give den "en skalle" når der er behov for det.

REK SPEC
Har du HR erfaring eller brænder du for mødet med andre mennesker og har menneskelige egenskaber der gør at du let kommer i tale med folk, har kompagniet brug for dig til at kontakte nye ansøgere og hjælpe dem igennem ansøgningsprocessen.
Stillingen giver også rig mulighed for at arrangere hvervearrangementer samt deltage i møde med Distriktets S9 der koordinerer hvervearbejdet i kompagnierne.
Du vil som REK SPEC være tilknyttet kompagniets stab

Skydelærer/skydeleder
Vi søger dig som vil tage ansvar for kompagniets skydninger og skydeuddannelse. Både på skydebanen samt  alt omkring de enkelte aktiviteter og teori/træningsaftener.
Du har skydeleder-uddannelse eller er klar til at gennemføre den straks sammen med skydelærer-uddannelsen.

UDSTOF
Er du hooked på uddannelsesplanlægning, aktivitetsplanlægning og logistik? 
Vil du være med i staben hvor du får indflydelse på dagligdagen og de operative opgaver?
Så er du vores nye uddannelsesstøtteofficer!Udover funktionsbeskrivelsen forventer vi, at du følger kerneværdierne for BM omkring Rollemodel, Mandskabsbehandling og Faglighed, og at du prioriterer den daglige kommunikation førere imellem.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Hjemmeværnskompagni AROS Bo Vahl-Jensen mail: hvkaro-kc@hjv.dk
 
Om os
Hjemmeværnskompagni AROS er Østjyllands og især Aarhus' bevogtningskompagni. Vi er et forholdsvis nyt kompagni, som har specialiseret os i bevogtning og dets kernekompetence.
Vi er eksperter i bevogtning og dette er vores pri​mære opgave herunder bevogtning af operative objekter i Østjylland og støtte til Forsvaret samt øvrige del af samfundet.  
"Vi er en militær beredskabsorganisation - dette er kerneopgaven. Med udgangspunkt i kerneopgaven og fordi vi er dem vi er, kan vi løse de øvrige opgaver" ​
 
Vi kan tilbyde stillinger i et operativt miljø, men også i et godt uddannelsesmiljø, idet kompagniet er en del af uddannelseselementerne og støtter distriktet med bevogtnings-, uddannelses- og logistikopgaver​. Vi har en uformel omgangstone med engagerede kollegaer. Vi lægger vægt på professionalisme - vi gør, hvad vi siger og siger, hvad vi gør.
 

Læs mere om kompagniet, vores værdier og visioner her.

 HVK AROS

Skærmbillede 2017-08-09 kl. 21.56.11.png

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring