Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Ledige Stillinger

Mangler du en ny funktion eller udfordringer som frivillig i Hjemmeværnet, kan du her se, hvilke funktioner, der er ledige ved Hjemmeværnskompagni Aros.

​​I nedenstående oversigt kan du se de ledige stillinger, ansøgningsfrister mv.

Stilling​betegnelse OpgaverBemærkninger​​Rekrutteringsspecialist

​Hvervning eksternt og fastholdelse internt.
Afholdelse af oplysnings- og hverveaktiviteter.
Fastholde kontakt til ansøgere frem til kontraktunderskrivning.

Afholdelse af sociale aktiviteter. Ansvarlig for sociale medier og intern/ekstern kommunikation.

Tæt samarbejde med KC og kompagniets DF'er om opgaverne.

Snarest.

​Dette er 2 funktioner, men ønskes gerne besat af én person på sigt.


​Sundheds-/træningsvejleder


​Planlægger og motiverer for samt gennemfører sundheds- og træningsaktiviteter i kompagniet i samarbejde med UDSTOF.


IT-befalingsmand
  

 
Deltagelse i kontrol og vedligeholdelse af enhedens sider på hjv.dk.                              
IT-support og praktisk hjælp omkring IT for kompagniet. 
Administration af kompagniets IT-udstyr.

​​Medlemmer til 3 . BEVGRP​​​
(Bevogtning)
​Til opstart af 3. bevogtningsgruppe søges folk.

Gruppens opgaver er primært bevogtning, sikring/overvågning og kamp fra stilling med nøgleord som fleksibilitet, mobilitet og tyngde. 
Gruppen vil være en del af beredskabsstyrken og kan ​forventes indsat med kort varsel.
​Medlemmer til 1. HKGRP
(hindre-/konstruktion)
​Til opstart af HK-gruppe søges "eksperter".

Gruppens opgaver er primært bevogtning, sikring/overvågning og kamp fra stilling med nøgleord som fleksibilitet, mobilitet og tyngde. Gruppen vil have særlig ekspertise i etablerings/konstruktionstjeneste samt spræningstjeneste med udgangspunkt i en bevogtningsopgave.
 
Udover funktionsbeskrivelsen forventer vi, at du følger kerneværdierne for BM omkring Rollemodel, Mandskabsbehandling og Faglighed, og at du prioriterer den daglige kommunikation førere imellem.
 
Du søger stillingen ved at sende en mail til hvkaro@hjv.dk eller ved at kontakte kompagnichefen direkte. Anfør i mailen hvilken stilling du er interesseret i, så kontakter vi dig snarest med henblik på det videre forløb.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Hjemmeværnskompagni AROS Lotte Klærke mail: hvkaro-kc@hjv.dk
 
Om os
Hjemmeværnskompagni AROS er Østjyllands og især Aarhus' bevogtningskompagni. Vi er et forholdsvis nyt kompagni med mange unge mennesker, som har specialiseret os i bevogtning og dets kernekompetence.
Vi er eksperter i bevogtning og dette er vores pri​mære opgave herunder bevogtning af operative objekter i Østjylland og støtte til Forsvaret samt øvrige del af samfundet.  
"Vi er en militær beredskabsorganisation - dette er kerneopgaven. Med udgangspunkt i kerneopgaven og fordi vi er dem vi er, kan vi løse de øvrige opgaver" ​
 
Vi kan tilbyde stillinger i et operativt miljø, men også i et godt uddannelsesmiljø, idet kompagniet er en del af uddannelseselementerne og støtter distriktet med bevogtnings-, uddannelses- og logistikopgaver​. Vi har en uformel omgangstone med engagerede kollegaer. Vi lægger vægt på professionalisme - vi gør, hvad vi siger og siger, hvad vi gør.
 

Læs mere om kompagniet, vores værdier og visioner her.

 HVK AROS

Skærmbillede 2017-08-09 kl. 21.56.11.png

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring