Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyhedsbrev dec 2016

Hermed nyhedsbrev for medlemmer af HVK ARO. Dette er også sendt pr. post.
Ledelsen ønsker jer alle glædelig jul og godt nytår!

04-12-2016

Kære medlem af HVK ARO

Så er det ved at være nogle måneder siden Stabskompagni Østjylland d. 1. september blev delt i to – Stabskompagniet med Carsten Pihl som KC og Kompagni Aros med undertegnede som KC. Vi er ved at være på plads med de vigtigste funktioner og opgaver og derfor får I en opdatering på kompagniet.

I perioden frem til opdeling havde Carsten og jeg fokus på det praktiske omkring opdeling – navn, lokaler, materiel o.lign. samt på hvordan vi kunne fortsætte samarbejdet på tværs. En del af denne information kunne I læse på hjv.dk, mails og breve samt til kompagnimødet.

 

Fra opdeling til nu har vi i HVK ARO haft to spor: hverdagen og opbygning. Kort efter opdelingen var begge kompagnier samlet til BM-weekend i Nymindegab. Her havde AROS fokus på at finde styrker og svagheder, finde et fælles fokus og at lære hinanden at kende. Vi kom ud med et godt fælles værdisæt og indsatsområder for kompagniet. Nogle konkrete handlinger, som vi allerede er ved at indføre.

 

Udover opbygning og arbejde med at besætte alle funktioner, har vi også haft en hverdag fyldt med opgaver. Der har været indsættelser for politiet, uddannelse med beredskabsstyrken og en rigtig flot gennemførelse af SKYPER II for distriktet. Herudover har INFDEL tidligere på måneden gennemført og bestået deres inspektion. Tillykke med dette! I har kæmpet hårdt med uddannelse og træning frem til dette.

 

2017 vil for HVK ARO være et BSO-år. Et år hvor vi (forhåbentlig) ikke får store opgaver fra distrikt og region, men vil have fokus på opbygning af kompagniet og dets funktioner samt at få tid til at arbejde med de opgaver, vi allerede har fået.

AKOS 2017 vil blive udsendt i starten af 2017. Husk at du altid kan se kommende aktiviteter på hjv.dk. Sæt allerede kryds nu ved torsdag d. 5 januar, hvor vi har årets første kompagniaften og kompagnimøde.

Har du spørgsmål til din enkadrering eller andet er du meget velkommen til at kontakte din nærmeste fører eller undertegnede.

Glædelig jul!

KC Lotte Klærke

Nyhedsbrev dec 2016_A5.pdf

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring