Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Parade flaget hejses

Nytårsparole 2023

Nytårsparole Hjemmevænskompagni Stevns

07-01-2023

Af Hans A. Hansen

Lørdag den 7. januar afholdt Hjemmevænskompagni Stevns, Nytårsparole på Hjemmeværnsgården i Store Heddinge.

 Udover de mange fremmødte medlemmer af kompagniet deltog Borgmesteren fra Stevns Kommune samt Havnekaptajnen for Køge Haven, ligeledes var Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland repræsenteret.

Borgmesteren takkede Hjemmeværnet på Stevns for et godt samarbejde samt det store frivillige arbejde der udføres over alt i landet, alt dette sat i relation til det at der er krig i Europa.

  

Havnekaptajnen omtalte det positive samarbejde der er med Hjemmeværnet og udtrykte ønske om at det fortsatte.

SSG Nicolaj fra Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland omtalte de mange aktiviteter og indsættelser hvor Hjemmeværnskompagni Stevns havde været repræsenteret i 2022, der vil også blive mange opgaver i 2023.



CH for kompagniet KN Casper V. Rasmussen takkede alle for indsatsen i 2022, et på mange måder udfordrende år - mange opgaver - mange udfordringer, et Chefskifte i august måned, afvikling af Nordisk stævne med det svenske Hjemmeværn. Han kunne oplyse at 2023 bliver et lige så krævende år for kompagniet.



Herefter kunne han udnævne NK ved kompagniet Camilla til PL. 

  
I forbindelse med parolen fik Lars Greve overrakt tegnet for 10 års tjeneste i
Hjemmeværnet. 



Lligeledes blev der udleveret ”Beredskabsstyrke 2023” mærker til en del af kompagniets personel der er har gennemført certificering til beredskabsstyrken.



Sluttelig blev vandrepokalen ”Årets Hjemmeværnskammerat” overrakt til Birte. 






Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring