Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagnichefen deler opgaver ud til sine folk

Flot fremmøde i Stabshjemmeværnskompagni Østjylland

Enhver rejse starter med det første skridt, og det første skridt er nu taget i stabskompagniet.

01-09-2021


Det er onsdag aften og det er en aften​, der er ventet med spænding. Der er sket mange ting de seneste par år i Hærhjemmeværnsdistrikt Østjyllands stabskompagni, og den seneste er tilgangen af en ny kompagnichef.

​Målet, håbet og drømmen er at få genrejst en underafdeling, der i for mange år har været forsømt. Det er en lang rejse, men nu er det første skridt taget. 

Med etablering af en kompagniaften og en mødeform, hvor alle tilknyttet kompagniet kan mødes med respekt for den fælles opgave, er grundlaget for det der skal være et fagligt fællesskab om det at være frivillig soldat lagt. Det er også en mødeform, hvor de enkelte specialer, der gemmer sig i kompagniet, kan mødes og løse sine egne​ opgave.


Starten symboliseres af den samlede appel foran kompagniets lokaler, hvor kompagnichefen ser sine folk i øjnene, og taler til dem.

Lige præcis i aften stiller den kommende Logistikdeling med tolv mand, hvoraf ni er nye. Det er fantastisk positivt, at så mange har meldt sig til at være sammen om at støtte løsning af opgaverne. Ved siden af står en del af S9 - distriktets rekrutterings- og kommunikationsenhed.

Håber er, at flere af de til stabskompagniet tilknyttede enheder støtter op og bruger møderne som afsæt til egen uddannelse og træning, og ikke mindst at lære hinanden bedre at kende på tværs. Det er med til at skabe den korpsånd, der skaber den gode opgaveløsning.

Samtidig er det håbet at flere er nysgerrige på stabskompagniets opgaver, og byder ind på at hjælpe til med at løse dem.

Kompagnichefen står klar til en snak, og kan altid kontaktes på e-mail STHVKEJY-KC@hjv.dk uanset om det er patrulje, forplejning, logistik eller stab der er interesse for.

>> Læs mere om logistikdelingen her (bag login) 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring