Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Bevogningsdelingen under uddannelse
​Teknisk gennemgang af den nye radio

Bevdel uddannelse

Stabskompagniets bevogtningsdeling er med på de nye radioer

17-12-2014
Stabsbevogtningen giver lyd fra sig
Mandag den 1. december deltog stabsbevogtningsdelingen i kompagniets uddannelse i Harris radio.
Med hjælp fra signalbefalingsmand Niels, fik de fremmødte en solid gennemgang af de tekniske data. Vi fik styr på frekvensområde, udgangseffekt, rækkevidde og talegrupper. Derefter var det tid til det praktiske fra pille-rode-rave til signalordre frem og tilbage. Det var her vi virkelig opdagede radioens fordele og svagheder.
Nu er Stabsbevogtningsdelingen klar til forårets øvelser, hvor radioen skal bruges til koordineringen mellem uddannelsesgruppen, øvelsesgruppen og momentgruppen. Det bliver et spændende forløb, hvor enkelkæmperfærdigheder og HVS’ nye bevogtningsfagplaner er i fokus.
Som stabsbevogtningssoldat får du mulighed til at møde alle typer af mennesker og anderledes udfordringer i forhold til en ordinær bevogtningssoldat.
Er du interesseret i at vide mere, så kontakt DF Benni Pedersen 51 55 44 98 eller NK/DEL Benedikte Sønderskov 50 54 01 16

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring