Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Stabshjemmeværnskompagni Sydsjælland og Lolland-Falster

​​​​​​​​​​​​​​​​​Velkommen til Stabskompagniet
 
 
Stabskompagniet holder til på Vordingborg Kaserne, Sydsjælland.

Vores kerneopgaver er: førings- og støttefunktioner til Hærhjemmeværnsdistriktet, overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige forsvar og det civile samfund. Herunder støtte til sne- og stormflodsberedskabet.

I de her år løfter vi helt nye opgaver såsom netværksudlægning og nye former for transport - og vi er foregangsfolk for andre nye tiltag. Så er du IT interesseret, lastbil-interesseret eller bare en logistik nørd eksempelvis, så kontakt os ved at klikke på den grønne knap "Bliv frivillig".
 
Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter, og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker. Vores særkende er engagement, fælles ansvar - ​og ikke mindst at skabe en atmosfære, som giver et godt kammeratskab.


Nedenfor eksperimenterer vi med et lille slideshow, så hvis du bare vil vide mere om Hjemmeværnet i en kort fil, bedes du klikke på linket: kompagni slideshow

Vil du bare i gang med at søge optagelse i Hjemmeværnet, skal du blot klikke på den grønne knap længere nede med teksten: "Bliv frivillig​". Så bliver du ført videre til den rette side.

FB_header_3_STHVKSLF.jpg
​​

Klik på den grønne knap og bliv ført videre til en side, hvor du kan starte processen med at søge optagelse som frivillig i Hjemmeværnet:

Bliv frivillig.png​​​​​

 Nyheder fra stabskompagniet

 OE Oversigt

 OE Google Maps

 Indholdsredigering

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring