Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Stabshjemmeværnskompagni Sydsjælland og Lolland-Falster

​​​​​​​​​​​​​​​​Velkommen til Stabskompagniet
 
 
Stabskompagniet holder til på Vordingborg Kaserne, Sydsjælland.

Vores kerneopgaver er: førings- og støttefunktioner til Hærhjemmeværnsdistriktet, overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige forsvar og det civile samfund. Herunder støtte til sne- og stormflodsberedskabet.

I de her år løfter vi helt nye opgaver såsom netværksudlægning og nye former for transport - og vi er foregangsfolk for andre nye tiltag. Så er du IT interesseret, lastbil-interesseret eller bare en logistik nørd eksempelvis, så kontakt os ved at klikke på den grønne knap "Bliv frivillig".
 
Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter, og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker. Vores særkende er engagement, fælles ansvar - ​og ikke mindst at skabe en atmosfære, som giver et godt kammeratskab.


Nedenfor eksperimenterer vi med et lille slideshow, så hvis du bare vil vide mere om Hjemmeværnet i en kort fil, bedes du klikke på linket: kompagni slideshow

Vil du bare i gang med at søge optagelse i Hjemmeværnet, skal du blot klikke på den grønne knap længere nede med teksten: "Bliv frivillig​". Så bliver du ført videre til den rette side.

FB_header_3_STHVKSLF.jpg

Se slideshowet om kompagniet ved at klikke på nedenstående link (mp4 fil) med de større bogstaver (vær lidt tålmodig - det er en større fil. Tak). Du kan pause slideshowet undervejs, hvis der er noget, der fanger din interesse:


For at se videoer på hjv.dk kan du muligvis komme ud for, at systemet kræver, at du har Microsoft Silverlight installeret på computeren.

Du kan gratis hente Microsoft Silverlight her (det er en .exe fil så dit eventuelle anti-virus program kan reagere på filen)http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=229321​

Klik på den grønne knap og bliv ført videre til en side, hvor du kan starte processen med at søge optagelse som frivillig i Hjemmeværnet:

Bliv frivillig.png​​​​​

 Nyheder fra stabskompagniet

 OE Oversigt

 OE Google Maps

 Indholdsredigering

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring