Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Stabshjemmeværnskompagni Sydsjælland og Lolland-Falster

​​​​​​​​​​​​​​​Velkommen til Stabskompagniet
 
 
Stabskompagniet holder til i Stensved på Sydsjælland.
Vores kerneopgaver er: førings- og støttefunktioner til Hærhjemmeværnsdistriktet, overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige forsvar og det civile samfund. Herunder sne- og stormflodsberedskabet.

I de her år løfter vi helt nye opgaver såsom netværksudlægning og nye former for transport - og vi er foregangsfolk for andre nye tiltag. Så er du IT interesseret, lastbil-interesseret eller bare en logistik nørd eksempelvis, så kontakt os ved at klikke på den grønne knap "Bliv frivillig".
 
Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter, og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker. Vores særkende er engagement, fælles ansvar - ​og ikke mindst at skabe en atmosfære, som giver et godt kammeratskab.


Nedenfor eksperimenterer vi med video og videoformater, så hvis du bare vil vide mere om Hjemmeværnet, skal du klikke på den grønne knap længere nede med teksten: "Bliv frivillig​".

FB_header_3_STHVKSLF.jpg


Se en videoslide om kompagniet ved at klikke på billedet på den lille sorte linje med ordene: STHVKSLF-PRES2 eller PLAY knappen; nedenunder. Kan du ikke se noget billede eller video, så skal du nok installere Microsoft Silverlight - vi beklager ulejligheden i den forbindelse.

Du kan gratis hente Microsoft Silverlight her (det er en .exe fil): 
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=229321​

Prøv eventuelt at klikke på linket her for at se videoen - STHVKSLF_PRES3 (Windows) - kræver også Silverlight og muligvis login.


TEST VIDEO
​​​​​


Bliv frivillig.png

​​​​​

 Nyheder fra stabskompagniet

 OE Oversigt

 OE Google Maps

 Indholdsredigering

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring