Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

FØHJ på Skovhuse

KMP Øvelse 2015

STHVK KMP øvelse 2015...en beretning fra chefen

17-05-2015

Det var med gru i maven at jeg ankom til STHVK SLF KMP ØVL 2015...da jeg for næsten et år siden lod KDODF og KBM overtale mig til at slippe tøjlerne og lade dem arrangere en øvesle, og til nu hvor jeg var nervøs for om de nu havde styr på alt.

Jeg ankom til skydebanen og fik både skudt pistol, gevær K7 skydning og en omgang mørkeskydning (hvor jeg igen måtte se mig slået).

Senere blev der gjort klar til kamp på den gamle måde og chefen måtte have grøn/sort maling i hovedet, hvilket jeg nød til fulde. Vi skulle forskyde til Sanitets hullet hvor vi skulle ligge i BSO. Stedet blev afsøgt og fjenden forsvaree sig, men førerne klarede opgaven til kryds og slange og lige efter bogen.

Det blev en dejlige nat under åben himmel for alle i soveposen. Da klokken blev seks angreb fjenden igen og her gik der en gammel GF op i mig og den grumme fjende blev nedkæmpet.

Tilbage på Skovhuse stod den på morgenmad, fletration, og her efter tog vore dygtige SAn instruktører over. Senere gav NKDEL BEV en lektion i BEv med fokus på AKP.

En super lille øvelse som var godt planlagt og alle fik noget med hjem, ikke mindst en god oplevelse.

Tak til KDODF og KBM for planlægningen og tak til alle dem der deltog for udførelsen.

Til dem der ikke deltog...synd for jer.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring