Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Hele det store Stabskompagni samler lørdag under øvelsen

Svend Goenge

Stabskompagniet var selvfølgelig på plads under årets store øvelse. Her kommer lidt dagbog fra STHVK SLF

08-10-2015

​Selvfølgelig var STHVK SLF med på den store øvelse Svend Gønge. Vi havde adskillige folk med i mange forskellige funktioner. STHVK strakte sig over, skydeleder, Royal kører og medkører, Tung transport, almindelig skytte, SITC samt hjælper til FSO og FFO.

Torsdag:

En lille flok af de seje mødte op torsdag aften på HJC Møllebakken og Skovhuse for at hente materiel til SITC, for derefter at tage til Møllebakken og sætte det hele op. Lidt forsinket var underbringelses faciliteterne, men alt blev taget med et smil.

Fredag:

Mange deltog i den store parade med Feltpræsten og de store navne, efter det var der Startex og øvelsen var i fuld gang. For en gang skyld var der ikke det store KSN arbejde at tage sig til så fredagen stod på LOG transport og skydning.

Lørdag:

Fuld gang i øvelsen med hjælp på skydebanerne samt transport opgaver

Søndag:

Så starter det stor oprydningsshow, endnu engang sker det at køretøjer samt materiel bare bliver afleveret i STHVK varetægt og ja så er det vores opgave at rengøre og aflevere. Vi havde folk til at hjælpe helt til kl 2300 selvom der var Endex kl 1600.

Til det vil jeg gerne rose og takke alle de folk som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Tak fordi man altid kan stole på at i gør jobbet færdig, det er fandme fedt at være jeres chef.

Derudover havde STHVK også vagten i Rødby havn både søndag aften og mandag aften. Tak for indsatsen der.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring