Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nytaarshilsen

En lille afrunding af 2017 - og fremad mod 2018

20-12-2017

Nu nærmer jul og nytår sig, og kompagniet kan se tilbage på et år, hvor vi generelt opfyldte distriktets og vores egne forventninger.

Vi servicerede distrikt og det omlliggende samfund - vi støttede hæren, og har også støttet folkeskoleelever, når de eksempelvis skulle have en oplevelse og udvide deres horisont.

Vores enheder har været aktive, og vi har leveret på de parametre, vi bedømmes på. Særligt på førstehjælpsområdet er vi godt med... men man kan aldrig "overlære" førstehjælp, så der er altid plads til forbedringer.

I 2018 vil vi blive målt mere håndfast på nogle faste fixpunkter, så vi skal tilrettelægge vores uddannelse og aktiviteter på en lidt anderledes måde. Dette blev vores befalingshavende oplyst om tidligere på måneden på et BM møde.

KC og NK ønsker alle medlemmer og deres familier et godt og lykkebringende nytår ... og så glæder vi os til at se jer i arbejdstøjet i det nye år!

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring