Topbanner
 

 Nyhedsarkiv

 
Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
20-07-2018

Dronning på sommertogt modtaget af Hjemmeværnet

Hendes Majestæt Dronningen ankom i går til Haderslev med kongeskibet Dannebrog. Dette var første punkt på turen til Gråsten Slot, hvor hun skal holde ferie med familien.
18-07-2018

VM i triatlon får massiv støtte af Hjemmeværnet

Fyns Politi havde indkaldt snesevis af hjemmeværnssoldater ved weekendens VM i triatlon. I ugen op til måtte flere af dem desuden bistå ved yderligere fire verdensmesterskaber i de kortere distancer.
16-07-2018

Aktiv sommerferie på Skive Kaserne

Flere end et hundrede hjemmeværnssoldater har valgt at bruge sommeren på at dygtiggøre sig i stedet for at dase i det varme vejr. I disse uger holder Hjemmeværnsskolen den traditionsrige bootcamp.
12-07-2018

Kunne ikke komme i land ved egen kraft

En ældre mand i en lille jolle havde ikke kræfter til at komme ind til kysten, da hans jolle blev trukket ud af vind og strøm i Limfjorden. Marinehjemmeværnet fra Thisted fik sendt en gummibåd ud og hjulpet ham sikkert ind.
11-07-2018

Invitation: Gå med til årets Pride Parade

For tredje år i træk deltager Forsvaret sammen med Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og de øvrige styrelser i Copenhagen Pride Parade i København.
09-07-2018

Rekordhøjt antal deltagere på sommerkursus

Flere hundrede hjemmeværnssoldater og deres familier var ved at sprænge rammerne i Nymindegablejren i sidste uge, hvor Hjemmeværnsskolen holdt sit stadigt mere populære sommerkursus.
06-07-2018

Flyverhjemmeværnet indsat i eftersøgning af jolle

Selvom den flyvende enhed slet ikke var på beredskab denne dag, bad Forsvarets Redningstjeneste dem alligevel om at gå på vingerne i det nordjyske.
04-07-2018

Kommitteret Søren Espersen hylder frihedskæmper

Hjemmeværnets kommitterede var i weekenden med til at mindes en af besættelsens store frihedskæmpere, fynboen Jens Toldstrup. I dag er der indrettet et museum i Toldstrups barndomshjem i Assens.
03-07-2018

Nye muligheder for tildeling af vederlag

Fra nytår gives der langt større frihed til den enkelte underafdelingschef ved fordeling af puljen af vederlag til frivillige. Et højt aktivitetsniveau kan fx belønnes, og hvad dette indebærer, kan du læse i bestemmelsen herunder.
28-06-2018

Marinehjemmeværnet hjælper med træningen i Flyvevåbnet

Personalet på Forsvarets redningshelikoptere skal være skarpe på at redde mennesker op af vandet. Derfor anmoder Flyvevåbnet ofte Marinehjemmeværnets fartøjer om spontan støtte til, at de kan træne det såkaldte hoist.
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224