Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

FLAGDAG 2023

I formiddags var der i Mindeparken i Aarhus højtidelighed i anledningen af flagdagen

05-09-2023


I formiddags var der i Mindeparken i Aarhus højtidelighed i anledningen af flagdagen

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland var med til at markere dagen med deltagelse af frivillige soldater og Hærhjemmeværnsdistrikt Østjyllands fane blev ført frem sammen med de øvrige faner i faneborgen, det skete under ledelse af kaptajn Jørn Junker fra staben. Fra de fastansatte hos HDEJY var der et stort og flot fremmøde med distriktets chef oberstløjtnant Christina Pojezny i spidsen. Hjemmeværnsdistrikt Østjyllands Musikkorps leverede på fin vis musikken

Der var velkomsttale af garnisonskommandant brigadegeneral Jesper Momme og tale af Aarhus Kommunes borgmester Jacob Bundsgaard. Udover fællessange, så var Cæciliakoret mødt frem og fremførte "en lærke letted"

Til arrangementet var der også mødt mange af de veteraner op, som vi i dag sender en særlig tak, når vi husker hinanden på det bidrag, de har ydet - og stadig yder, for vores alles sikkerhed, når de påtager sig vanskelige opgaver for Danmark.

Ved højtideligheden nedlagde Hærhjemmeværnsdistrikt oberstløjtnant Christina Pojezny en krans ved mindesmærket i Mindeparken til ære for de faldne.


​​Tak til vores veteraner og udsendte for deres indsats i verdens brændpunkter og tak til de pårørende. Ære være de der betalte den højeste pris for kampen for en bedre verden.

Der vil i dag være højtideligheder over hele Østjylland, hvor de enkle kommuner vil afholde højtideligheder, Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland og dens enheder vil deltage.

#engangsoldataltidsoldat #flagdag #veteraner #hjemmeværn #hjemmeværnet #soldat #forsvaret #vistillerop #værdatkæmpefor #hdejy #aarhus #randers #favrskov #djursland #greenå #odder #samsø #østjylland #Hjemmeværnet

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring