Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto fra Infanterihjemmeværnskompagni Eshøj

SITREP 7 – Situationen i Østjylland

Situationen i Østjylland er som nu så meget forbedret at soldaterne og køretøjer fra Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland er trukket ud af beredskabet.

06-01-2024

​​Det samme er mange af enhederne fra det øvrige Forsvar der var underlagt Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland, således er eneste tilbageværende enhed, den fremskudte bemanding med Trænregimentets Piranha der var sendt til Kolind.

Her er forholdene endnu ikke så sikre at man kan undvære enheden, såfremt der skulle opstå nødsituationer som kræver deres hjælp. Det er forventet at støtten i Kolind forsætter til mandag.

Chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland, oberstløjtnant Christina Skou Pojezny sender en stor tak for indsatsen, til de soldater der har været indsatte, både de der har kæmpet ude i vejret, de der har sørget for logistikken og til de der har bidraget til koordineringen af opgaven.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring